Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Άρης-Ατλέτικο 1-0, Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-1

Γιουρόπα Λιγκ: Με το δεξί οι 3 ελληνικές ομάδες

ΑΕΚ-Χάιντουκ 3-1
Ιδανικό ξεκίνημα των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Άρη να κλέβει την παράσταση αφού κέρδισε στη Θεσσαλονίκη με 1-0 την Κυπελλούχο Ευρώπης, Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ κυριάρχησε στο β' ημίχρονο και νίκησε με 3-1 την Χάιντουκ, ενώ ο ΠΑΟΚ έφερε 1-1 στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 12' καταπληκτικό γκολ του Τζιμπούρ, αλλά στο 29' ισοφάρισε για την Χάιντουκ ο Ίμπρισιτς με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ντιόπ.  Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου (46') η ΑΕΚ έχασε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τζιμπούρ και απέκρουσε ο Σουμπασιτς. Στο 65' από θέση οφσάιντ ο Λυμπερόπουλος έκανε το 2-1 και ο Σκόκο στο 89' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (3-1)

Ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» νίκησε την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 59ο λεπτό ο Χαβίτο, ενώ στο 69’ οι «κίτρινοι» είχαν δοκάρι με τον Ρουίς.

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι που είχαν δοκάρι στο 11’ με τον Πέρισιτς, προηγήθηκαν στο 61’ με τον Κουεμάχα, ενώ ο «δικέφαλος» ισοφάρισε στο 78’ με κεφαλιά του Μαλεζά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου