Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Πιλάβιου με Μαρινάκη για τη διαιτησία

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα της διαιτησίας. Ο κ. Μαρινάκης επισκέφτηκε τον κ. Πιλάβιο με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σούπερ Λίγκας και όχι ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Επισκέφτηκα τον κ. Πιλάβιο για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς αμφιβολία για ότι έγινε αυτήν την αγωνιστική. Μιλήσαμε σε καλό κλίμα και ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει» δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος πάντως δεν ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι αιτία της επίσκεψής του ήταν η διαγραφή του Δαλούκα από τους πίνακες διαιτησίας, για το πέναλτι που "σφύριξε" υπέρ του Παναθηναϊκού το Σάββατο στο ματς με τον Άρη.

Ο κ. Πιλάβιος από την πλευρά του τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνάντηση, όχι όμως και σε πιέσεις και επισήμανε ότι το γραφείο του είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε επιθυμεί να τον συναντήσει. «Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους συνάντηση. Αν θέλουν όλοι πρόεδροι να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί, εγώ είμαι εδώ" και συμπλήρωσε με νόημα: "H πόρτα της ομοσπονδίας είναι ανοιχτή αλλά σε θέματα αποφάσεων που θεωρούνται θεσμικά εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις. Στα διαιτητικά θέματα έχω τα μάτια μου ανοιχτά και τα αυτιά μου κλειστά».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παραδέχτηκε ότι οι διαιτητές υπέπεσαν σε λάθη τη  2η αγωνιστική, ενώ σχετικά με τη συνάντηση του υφυπουργού Χρήστου Αηδόνη με τον Μισέλ Πλατινί είπε ότι συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ενώ για τη διαιτησία ο πρόεδρος της UEFA δήλωσε ότι σκοπός του είναι να διευρυνθεί το σύστημα με τους πέντε διαιτητές.

Όσον αφορά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην Εθνική ομάδα με τις αποχωρήσεις βασικών παικτών είπε: «Η τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου έχει την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξη της ΕΠΟ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας είναι αυτός που αποφασίζει, είναι αυτός που έχει να φέρει σε πέρας έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, ξεπερνώντας τα όποια πραγματικά ή τεχνητά εμπόδια. Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε δίπλα του».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου