Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστρέφει ο Μ. Μαυροκουκουλάκης στη σύνθεση

Άλλαξαν οι ισορροπίες στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

Παμψηφεί επανεξελέγη ο Νικόλας Πατέρας
Η αποχώρηση του πρώην προέδρου Νίκου Κωνσταντόπουλου και του Παναγιώτη Κυριακόπουλου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αντικατάστασή τους από τους κ.κ. Λεωνίδα Πολέμη και Γιώργο Νίκα, καθώς και η επιστροφή του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, συνετέλεσαν ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες στο διοικητικό συμβούλιο των «πράσινων». Παμψηφεί επανεξελέγη πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Νικόλας Πατέρας στη σημερινή συνεδρίαση.

Οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος και Κυριακόπουλος πρόσκεινταν στην πλευρά «Τζίγκερ», ενώ οι αντικαταστάτες τους κ.κ. Πολέμης (γιός του Αδαμάντιου) και Νίκας προέρχονται από την ΠΕΚ. Ο «Τζίγκερ» έχει πλέον 10 μέλη και δεν ελέγχει το Δ.Σ. , από τη στιγμή που η ψήφος του προέδρου Νικόλα Πατέρα μετρά ως διπλή εάν χρειαστεί σε κάποια ψηφοφορία.

Ο «Τζίγκερ» αρχίζει να λειτουργεί ως μειοψηφία στο πολυμετοχικό σχήμα και το δείχνει με τις κινήσεις που πραγματοποιεί για να διευκολύνει το έργο των ανθρώπων που θα πάρουν και τυπικά στα χέρια τους τις τύχες του Παναθηναϊκού τους επόμενους μήνες.

Στη διοικούσα επιτροπή ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης πήρε τη θέση του Παναγιώτη Δάβαρη, ενώ οι άλλες τρεις καλύπτονται από τον Νικόλα Πατέρα, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα και τον Φάνη Βουτσαρά.

Σχετικά με την ψηφοφορία ο κ. Πατέρας επανεξελέγη παμψηφεί συγκεντρώνοντας 17 ψήφους, ενώ από τη συνεδρίαση απουσίασε ο Παύλος Γιαννακόπουλος (είχε εξουσιοδοτήσει τον αδερφό του Θανάση να ψηφίσει) και οι κ.κ. Πολέμης και Σιούφας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ο Νικόλας Πατέρας έκανε λόγο για την τυπική ολοκλήρωση της επανεκλογής του στη θέση του προέδρου και τόνισε:

«Συζητήσαμε κάποια θέματα που αφορούν στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί από εδώ και πέρα για την επίτευξη των στόχων μας».

Εξ άλλου αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που έκανε την Τετάρτη στην Παιανία και την ομιλία του προς τους παίκτες για τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα λέγοντας:

«Είχα έναν προβληματισμό τον οποίο τον εξέφρασα χτες στην Παιανία. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές πήραν το μήνυμα και περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο τα αποτελέσματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου