Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010


Ενοχλήθηκε από τους παπαράτσι

Η δημοσιογραφία για τη Σάρα Καρμπονέρο δεν περνά από τις εφημερίδες. Aλλωστε, η ίδια... «γράφει» στην κάμερα! Η Ισπανίδα ρεπόρτερ, βεβαίως, είναι περισσότερο διάσημη για τη σχέση της με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Iκερ Κασίγιας, παρά για τη δουλειά της. Χωρίς αυτό, φυσικά, να μειώνει τις ικανότητές της. Ούτως ή άλλως, χρειάζεται ταλέντο για να «επιβιώσει» κανείς στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Καρμπονέρο, μάλιστα, ενοχλήθηκε από το «κυνήγι» των παπαράτσι στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για τον αγώνα Aρη - Ατλέτικο Μαδρίτης. Eξω από το ξενοδοχείο της υπήρχαν άνδρες ασφαλείας (!), ενώ όταν της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις, είπε πως «εγώ είμαι δημοσιογράφος και παίρνω δηλώσεις. Δεν κάνω»! Το βράδυ της Τετάρτης εθεάθη σε μπαρ της πόλης με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων ο παλαίμαχος Ισπανός επιθετικός, Φερνάντο Μοριέντες, που σχολίαζε το ματς. Εκεί, ωστόσο, λίγοι την αντιλήφθηκαν. 12:14 18/9

Ενίσχυση

Αν και σπορ που μοιάζει ελαφρώς ελιτίστικο, η ξιφασκία θα είναι σήμερα ανοιχτή για όλους όσοι έχουν πιάσει σπαθί στη ζωή τους. Η ομοσπονδία διοργανώνει αγώνες στο ΟΑΚΑ, με δυνατότητα συμμετοχής για παιδιά από 10 ετών αλλά και παλαίμαχους ή προπονητές. Το αντίτιμο είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»!
12:14 18/9

Διόρθωνε

Οι μεταφραστές στις συνεντεύξεις Τύπου προσέχουν συνήθως τι λένε προπονητές και παίκτες. Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, όμως, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς περισσότερο νοιαζόταν για το τι έλεγε η μεταφράστριά του (για τους Κροάτες) παρά για το τι θα πει ο ίδιος! Ο «Ντούσκο», χαμογελώντας πάντως, διόρθωσε ουκ ολίγες φορές την κοπέλα που «μετέφερε» τα λόγια του.
12:14 18/9

Αλλαγή γραφείων

Πριν ακόμα από την πρόσφατη αλλαγή στην προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας, στον Παναθηναϊκό είχαν αποφασίσει να αλλάξουν και γραφεία... Οι «πράσινοι» μετακομίζουν από τον χώρο όπου στεγαζόταν η ΠΑΕ, στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας και από τη Δευτέρα θα μεταφερθούν επί της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.
12:14 18/9

Τιμούν τη μνήμη

Πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΕΟΚ ο προσφάτως αποβιώσας Ανδρέας Μιαούλης διετέλεσε υπεύθυνος της επιτροπής Εθνικών ομάδων γυναικών. Ο αθλητικός σύλλογος «Α.Σ. Κώων- Ιπποκράτης» και ο πρόεδρός του, Δημήτρης Δρόσος, τιμούν τη μνήμη του ακούραστου εργάτη του μπάσκετ, με ένα τουρνουά γυναικών στην Κω (14 - 16/10), με τη συμμετοχή των Αθηναϊκού, Παναθηναϊκού και δύο ακόμη ελληνικών ομάδων που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
12:14 18/9

Αξέχαστος

Το πανηγυρικό κλίμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη σπουδαία προχθεσινή νίκη του Aρη επί της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν εξάλειψε κάποια πρόσφατα παράπονα. Και ορισμένοι φίλοι των «κιτρινόμαυρων», που περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια μετά το ματς, δεν αποθέωσαν μόνο τους παίκτες. Αλλά έβριζαν και τον... διαιτητή Δαλούκα, για τη λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!
12:14 18/9

Μπάλα, ρόδα, τσάντα και κοπάνα

Μια παλιά διαφήμιση (με τον Νίκο Αναστόπουλο!) έλεγε πως «το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα». Το «σκηνικό» του δημοφιλέστερου σπορ στον κόσμο, άλλωστε, μπορεί να έχει συχνά «άγρια ομορφιά». Διότι τα «εξωτερικά γυρίσματά» του, όπως στη μεγάλη φωτογραφία του Κώστα Κατσουράνη, είναι ενίοτε επώδυνα για τον παίχτη και το γήπεδο. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, πάντως, προτίμησε για χθες τη λάμψη του κινηματογράφου. Και των σαφώς λιγότερο επικίνδυνων σκηνών και λήψεων... Ο Κατσουράνης (ένθετη φωτογραφία) έλαβε μέρος στα γυρίσματα του «ριμέικ» της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» του Ομηρου Ευστρατιάδη, υποδυόμενος τον εαυτό του! Το σενάριο τον ήθελε φίλο του λυκειάρχη, ρόλο του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ώστε να δώσει συμβουλές στους μαθητές του. Θα φανεί στο χειροκρότημα αν του ταιριάζει το πλατό.
10:43 17/9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου