Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με Ελ Ζαρ στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ

Με τον Μαροκινό Ελ Ζαρ στην αποστολή «πετάει» σήμερα ο ΠΑΟΚ για το Βέλγιο, όπου το βράδυ της Πέμπτης (20.00, Novasports) αντιμετωπίζει την Μπριζ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Ο τεχνικός του «δικεφάλου» διαπίστωσε ότι ο Ελ Ζαρ, που αποκτήθηκε δανεικός από τη Λίβερπουλ, έχει καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να τον υπολογίζει, άρα δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο Βέλγιο.
Στην αποστολή μετέχουν οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Παπάζογλου, Μπαλάφας. Ο Μπουσαϊντί είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μουσλίμοβιτς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει έπειτα από 10 ημέρες. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Κριστιάνο, που απέφυγε τελικά τα χειρότερα, καθώς υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και έτσι θα μείνει εκτός προπονήσεων μόλις για μία εβδομάδα.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί σήμερα σε βοηθητικό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η αποστολή. Αύριο στις 18.30 ο Δερμιτζάκης και ο Μαλεζάς θα μιλήσουν σε συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο «Γιαν Μπρέιντελ», στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας. Μισή ώρα αργότερα θα μιλήσουν ο Αντρι Κόστερ, προπονητής της Μπριζ, και ο επιθετικός της, Ντόρζε Κουεμάχα, πρώην παίκτης του Αρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου