Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πολλά γκολ με τον Ηρακλή θέλει ο... «τζόκερ» Σολτάνι

Το προσωνύμιο «Τζόκερ» έχει πλέον ο Καρίμ Σολτάνι, μετά και το γκολ που πέτυχε με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. «Μου το έχουν δώσει οι συμπαίκτες μου, επειδή είμαι τυχερός για την ομάδα» είπε ο Αλγερινός, που μπήκε αλλαγή και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με δικές του προσπάθειες και ασίστ έγινε η ανατροπή, ενώ σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης με τον Ατρόμητο.
"Είναι ωραίο να σε εκτιμούν, χαίρομαι που υπάρχει αυτό το κλίμα το καλό στην ομάδα, και με τη δική μου συμβολή. Χαμογελάω με το χαρακτηρισμό αυτό" δήλωσε στο "Μετρόπολις" της Θεσσαλονίκης.
"Έχουμε τέσσερις βαθμούς σε δύο δύσκολα παιχνίδια. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και πήραμε ισοπαλία από μία καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Δεν πιστεύω ότι είναι άσχημα” είπε για τη βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή μέχρι στιγμής.
Για την φάση του γκολ ο Σολτάνι εξήγησε:
“Ο Λίμα έβγαλε μία πολύ καλή σέντρα όμως δεν μπορούσα να σουτάρω στην κίνηση. Από την στιγμή που δεν έκοψαν την μπάλα οι αμυντικοί, κατέβασα με το στήθος και σούταρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκείνες τις στιγμές λειτουργείς περισσότερο με το ένστικτο. Δεν το σκέφτεσαι πολύ”.
Για την αγάπη που έχει πλέον ο κόσμος προς το πρόσωπο του, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός τόνισε:
“Εύχομαι να συνεχίσει να με αγαπάει ο κόσμος και παλεύω γι΄ αυτό. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Έβλεπα τόσο κόσμο που ήρθε και μας ακολούθησε στην Αθήνα και ένιωθα μεγάλη χαρά που καταφέραμε και τους κάναμε να πανηγυρίσουν. Αφιερώνω το γκολ σε όλους αυτούς που πραγματικά δείχνουν πόσο αγαπούν την ομάδα”.
Για τη συνέχεια του Ηρακλή, ο Σολτάνι έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος:
“Είμαστε μια καινούρια ομάδα και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι. Βγαίνουμε να παίξουμε σοβαρά το κάθε παιχνίδι και από την στιγμή που θα γνωριστούμε ακόμη καλύτερα όλοι οι συμπαίκτες, θα αποδώσουμε και ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο για εμάς τώρα είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας με Λάρισα και Καβάλα, για να αποδείξουμε πως θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια”.
Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει υπογράμμισε:
“Είναι καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Με ωραία γήπεδα και παθιασμένο κόσμο. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων”.
Για την δική του συμβολή και αν έχει στόχο να… ξεπεράσει τον συμπατριώτη του, Ρέφικ Τζιμπούρ στα γκολ είπε χαμογελώντας:
“Ο Τζιμπούρ είναι πολύ καλός παίκτης, όμως αυτός παίζει στην ΑΕΚ κι εγώ στον Ηρακλή. Ο καθένας μας θα προσπαθεί να κάνει την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσωπικά θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ηρακλή και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Δεν θέλω απαραίτητα να πετύχω περισσότερα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου