Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση Δαλούκα για αποχώρησή του από τη διαιτησία

Αδαμίδης: Οι ανίκανοι δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο

Καυτηρίασε τη στάση του Πιλάβιου στο ραντεβού με τον Πλατινί
Αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι έχει μιλήσει με τους κ.κ. Πατέρα και Μαρινάκη για την εξυγίανση του χώρου και επισήμανε ότι οι ανίκανοι δεν έχουν καμία θέση. Καυτηρίασε τη στάση του κ. Πιλάβιου στο ραντεβού των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με τον Πλατινί και θεώρησε σωστή την αποχώρηση Δαλούκα από τη διαιτησία.

Απόλυτα σωστή χαρακτήρισε ο Σταύρος Αδαμίδης την απόφαση του Γιώργου Δαλούκα να αποχωρήσει από τη διαιτησία. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα στο NOVA ΣΠΟΡ FM να αποδεχθεί η ΕΠΟ την παραίτηση, ενώ αναφέρθηκε στο περασμένο Σαββατοκύριακο λέγοντας ότι ήταν δύσκολο και ότι η παρέμβασή του είχε σκοπό να τονίσει ότι η ΑΕΚ δεν είναι αμέτοχη σε συμπεριφορές που στοχοποιούν την ίδια.

«Ήταν πολλά τα λάθη σε βάρος μας και άτι έπρεπε να πούμε. Έχουμε πέσει θύμα τέτοιων διαιτησιών και πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τα λάθη των διαιτητών πρέπει να τα επισημάνουμε νωρίς, καθώς αν συνεχιστούν θα έχουμε πρόβλημα. Μίλησα και με το κ. Πατέρα και τον κ. Μαρινάκη και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, αλλιώς φτιάχνουμε το δικό μας καπετανάτο και συνεχίζουμε».

Ο κ. Αδαμίδης επισήμανε στη συνέχεια ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάσχει και είναι κάτι που αναγνωρίζουν όλοι και ότι ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό που έχουν καινούργιο πρόεδρο, όπως και η ΑΕΚ που έχει νέα διοίκηση, μαζί με τους υπόλοιπους πρέπει να προχωρήσουν στην εξυγίανση. «Η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η ΑΕΚ έχει το δικό της άρμα, έχει τον κόσμο της και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Οι ανίκανοι δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε είναι διαιτητές είτε είναι παράγοντες. Υπάρχουν προβλήματα και το να καθόμαστε και να κοιτάμε δεν βγάζει πουθενά».

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πρόσθεσε ακόμα ότι η κατάκτηση του τίτλου είναι αυτοσκοπός για όλες τις μεγάλες ομάδες όπως άλλωστε και για την ΑΕΚ και ότι ο σύλλογός του δεν πρόκειται να ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι.  Επίσης αναφέρθηκε στη συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τους κ.κ. Πατέρα και Μαρινάκη με μεσολάβηση του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου και τη χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στιγμή που απείχαν οι άλλοι σύλλογοι.

Σχετικά με το θέμα του γηπέδου είπε ότι ετοιμάζονται δύο προτάσεις προς την κ. Μπιρμπίλη και εξετάζεται το θέμα της Ν. Φιλαδέλφειας, λέγοντας ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν μπορεί να κατασκευαστεί το γήπεδο στη φυσική της έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου