Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο δικέφαλος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου

Οκτώ αγώνες σερί χωρίς ήττα ο στόχος του ΠΑΟΚ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν με νίκη για 8ο σερί αγώνα φέτος είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία στο Μπριζ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (18.15) στην Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά από 7 αγώνες που παραμένει αήττητος θέλει να συνεχίσει με νίκη, που θα τον κρατήσει και στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αήττητη σε 5 αγώνες στην Ευρώπη, έχοντας μία νίκη, με τη Φενέρμπαχτσέ, και τέσσερις ισοπαλίες (με τους Τούρκους στην Πόλη, με τον Άγιαξ εντός κι εκτός έδρας, και με τη Μπριζ χθες) και σε 2 στην Ελλάδα, νικώντας 3-2 τον Πανσερραϊκό και με το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν σήμερα τα ξημερώματα και το θετικό για τον Παύλο Δερμιτζάκη είναι ότι έχει, πέραν του προσφάτως εγχειρισμένου, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αναμένεται, πάντως, να δώσει κάποιες ανάσες, σε «βασικούς» όπως ο Ίβιτς ή ο Γκαρσία.
Ο Βίκτορ Βιτόλο, πάντως, σε δηλώσεις του σήμερα στον «Σπορ103» τόνισε, μεταξύ άλλων, πως:
«Έγιναν κάποια λάθη περισσότερα από ό,τι συνήθως σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη με τον τρόπο που γνωρίζουμε ως ομάδα. Παρόλα αυτά, πρέπει να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που αποσπάσαμε χθες. Τα λάθη που έγιναν και στην Τρίπολη δεν δείχνουν έλλειψη δουλειάς. Έχουμε αντιληφθεί τί πρέπει να διορθώσουμε και αγωνιζόμενοι κόντρα σε αξιόμαχες ομάδες το καταλαβαίνουμε καλύτερα. Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για την απόδοση μας, άλλωστε δεν είναι κουρασμένη η ομάδα του ΠΑΟΚ. Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι σημαντικό παιχνίδι όπως άλλωστε είναι όλα τα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, είτε του Europa League είτε του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει μάθει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς καθώς ο στόχος από την αρχή ήταν να αγωνίζεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Για το γκολ του Στέλιου Μαλεζά τόνισε ο Ισπανός:
«Του άξιζε το γκολ καθώς δουλεύει πολύ και αγωνίζεται σε μια θέση που δύσκολα πετυχαίνεις γκολ και εύχομαι όλοι οι συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και όχι να σημειώνω γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου