Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα από τα 8 γήπεδα για το EURO 2012

Με συναυλία του Στινγκ εγκαίνια στο γήπεδο του Πόζναν

Με συναυλία του Στινγκ ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Δευτέρα το ανακαινισμένο γήπεδο του Πόζναν (Stadion Miejski) στη δυτική Πολωνία, ένα από τα οκτώ που θα φιλοξενήσουν το EURO 2012. Τα επίσημα αγωνιστικά εγκαίνια στο χωρητικότητας 45.500 (πλήρως σκεπαστό) θέσεων γήπεδο, θα γίνουν στις 17 Νοεμβρίου, στο φιλικό της εθνικής Πολωνίας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, τα εγκαίνια θα γίνουν με συναυλία του Στινγκ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν παροχές (δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θέσεις πάρκινγκ, εθελοντές) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα φιλοξενίας των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Τα υπόλοιπα τρία γήπεδα στην Πολωνία που θα φιλοξενήσουν αγώνες του EURO 2012, στη Βαρσοβία, το Γκντανσκ και το Βρότσλαβ, αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους μέχρι τον Αύγουστο του 2011. Αντίθετα, πιο πίσω βρίσκονται οι προετοιμασίες στη συνδιοργανώτρια Ουκρανία, όπου κατασκευάζονται στάδια στο Κίεβο, το Λβιβ, το Ντόνετσκ και το Χάρκιβ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου