Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Για δύο ματς θέλει η ομοσπονδία της Πορτογαλίας τον Μουρίνιο

Να καθίσει ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας στα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας για τα προκριματικά του EURO 2012, επιθυμεί η ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας.

Η θέση του προπονητή στην Πορτογαλία έχει χηρέψει μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Κεϊρόζ και μέλη του Δ.Σ. εκτιμούν ότι στην παρούσα φάση και για τα δύο επόμενα ματς, η ενδεδειγμένη λύση είναι ο κόουτς της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Πορτογαλία πραγματοποίησε άσχημο ξεκίνημα στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πολωνίας και της Ουκρανίας, καθώς στα δύο πρώτα ματς κέρδισε μόλις ένα βαθμό. Έφερε 4-4 με την Κύπρο στη Λισαβόνα και έχασε με 1-0 στο Όσλο από τη Νορβηγία.

Στις 8 Οκτωβρίου η Πορτογαλία υποδέχεται τη Δανία και τέσσερις ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ισλανδία. Σε αυτά τα δύο ματς η ομοσπονδία θεωρεί αναγκαία την παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο.

Στο μεταξύ το Δ.Σ. βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με τον Τύπο επικρατέστερος να αναλάβει είναι ο Πάουλο Μπέντο. Εξ άλλου την επιθυμία να εργαστεί στην Εθνική Πορτογαλίας εξέφρασε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου